Politická situácia na Slovensku sa mení.

2. júna 2019, Ľuboslav Krasňan, Nezaradené

Výsledky volieb do EP ukázali súčasnej vládnej koalícii zdvihnutý prst. Nie však ten, ktorý máte na mysli milí priaznivci liberálneho prúdu. Je to ukazovák, ktorý hrozí. Hrozí a upozorňuje na nutnosť personálnych zmien v stranách vládnej koalície. Osobne si myslím, že človek by mal byť vo vrcholovej politike maximálne dve volebné obdobia. Potom už hrozí únava z vládnutia. Okolo vedúcej osobnosti sa začnú zbiehať vlci prezlečení do kože baránka v úmysle votrieť sa do stáda a napáchať čo najviac škody.
Smer- SD, ktorá by mala byť orientovaná sociálne,
SNS, ktorá by mala byť orientovaná národne,
SMK, ktorá by mala byť orientovaná na menšiny,
začali naberať prvky, ktoré sa začali vzďaľovať pôvodnej idei a tak ich prevalcovala chuť po moci a mamone.
Ľudia už neveria jej lídrom. Tí by sa mali spamätať a opustiť kormidlá v prospech mladších, ideovo neskazených a hlavne korupčne nepoškvrnených.
V opačnom prípade hrozí národne, kresťansky, a sociálne orientovaným voličom, že nebudú mať koho voliť a sú ochotní svoj hlas posunúť krajnej pravici.
Potom to v parlamentných voľbách môže dopadnúť presne tak ako vo voľbách do EP.
Ľudia prejavili svoju nespokojnosť neúčasťou. Nie je pravda, že zvíťazila koalícia Spolu-PS. Účasť na voľbách bola 22,74% Masívna kampaň na sociálnych sieťach vyburcovala ich voličov.
To je ale všetko tých ktorí neboli voliť je stále 77,26%

Vyzývam preto p. Harabína, Národnú koalíciu, SNS, Smer-SD, SMK, KDH, Sme rodina, aby sa spojili v parlamentných voľbách 2020 a vytvorili tak neprekonateľnú hrádzu koalíciou národne, sociálne a kresťansky orientovaných strán.
Len spoločnou silou sa dá poraziť extrémizmus a liberálne hodnoty, ktoré ohrozujú rodinu, kresťanstvo a národné záujmy.