Založ si blog

Čip RFID

Tak len premýšľam , sám so sebou sa hádam a mám na seba zlosť. Nestranný pozorovateľ by myslel, že strácam rozum. Naopak! Konečne mi dochádza, ako nás tí podľa súdruhov „imperialisti“ pekne pomaly rozložili. Na začiatku revolúcia, postupne prechádzajúca cez rozloženie fungujúceho hospodárstva ako aj poľnohospodárstva, pokračujúc cez skupovanie pôdy a vody, ktorú naoko chráni ústava, vyvrcholiac v RFID čipy.
Áno do konca septembra 2013 musia byť podľa zákona č. 39/2007 Z.z. Očipované všetky psy, mačky, fretky…
Vravím si v poriadku, veď aspoň ak sa psík zatúla, tak sa ľahko nájde a vráti domov.
Do roku 2015 sa povinne očipuju autá! Nuž teda dobre, aspoň ak ho ktosi ukradne tak sa ľahko nájde. Lenže problém začína nastávať v momente, keď bude sledovaný každý pohyb. Strácame tým nárok na súkromie. Neverím totiž, že čipy nebudú zneužívané. Vravím si nech, možno ľudia začnú viac chodiť pešo. Spravia tým niečo pre svoje zdravie, budú viac chrániť prírodu ne-vypúšťaním výfukových plynov do ovzdušia.
Tak si mocní tohto sveta povedali dosť! S nami vybabrávať nebudete! Každý dostane čip pod kožu na pravej ruke a hotovo.
V Amerike sa čipovanie už začalo, od Decembra 2012 do 23.3.2013 je zákonom prikázané očipovať všetkých obyvateľov. Tých čo čip odmietli vo vyspelej demokracii trestajú.
V Anglicku sa uvažuje o čipovani väzňov a pedofilov. V Indonézii zas o ľuďoch nakazených vírusom AIDS.
Rozmýšľam, kto sa postaví EU ak sa v Bruseli rozhodnú, že očipuju svojich obyvateľov?
Nikto!! Pretože či už je to pravica alebo ľavica, všetci poslušne plnia príkazy svojich európskych štruktúr.
Tak nám teda nezostáva nič iné, len pekne vyhrnúť rukáv a nastaviť pravú ruku. Ak s tým totiž už začali v Amerike, tak v Európe je to už o chvíľu.
Asi jediná strana s národným cítením NaS-ns, by sa dokázala postaviť na odpor a biť sa za svojich občanov.
Dúfam teda, že kým to odporné značkovanie ľudí k nám dorazí, už budú sedieť v parlamente a hlasovať proti čipom, ktoré potláčajú slobodu, hrdosť a suverenitu národa.

Politická situácia na Slovensku sa mení.

02.06.2019

Výsledky volieb do EP ukázali súčasnej vládnej koalícii zdvihnutý prst. Nie však ten, ktorý máte na mysli milí priaznivci liberálneho prúdu. Je to ukazovák, ktorý hrozí. Hrozí a upozorňuje na nutnosť personálnych zmien v stranách vládnej koalície. Osobne si myslím, že človek by mal byť vo vrcholovej politike maximálne dve volebné obdobia. Potom už hrozí únava z [...]

Pamiatka zosnulých

01.11.2017

Je smutné a krásne zároveň, keď ľudia spomenú si v jeden deň Spomenú si, že mali niekoho radi a rozbehnú sa k hrobom, že vtedy boli ešte mladí keď dali posledné zbohom V ten deň cintorín svieti a možno niekto si poplače, spomenie na to, že boli ešte deti keď babka piekla koláče Za pár chvíľ sviečky zhasnú a len málokto si spomenie, možno o rok v tú dobu úžasnú [...]

Driek

22.12.2015

Tam kde Bebrava do Nitry sa vlieva je miesto kde tvoria krásny driek, škovránok si ticho spieva, a pre moju dušu je to liek Ako si tu bosí kráčam o chvíľu zas ležím v tráve, neskôr v Nitre nohy máčam spomienky si spriadam v hlave Svoje detsvo v diaľke vidím aj vatra v ňom znovu horí, aj zázrak, že som živím bred Bohom tu hlavu korím Dom kde býval dobrý dedko v inom [...]

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka ušla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.

Maroš Žilinka

Ústavnoprávny výbor k rozhodnutiam Žilinku po zrušení ÚŠP neotvorili

30.04.2024 13:51

Koalícia podľa podpredsedu ústavnoprávneho výboru Dostála odmieta, aby si výbory plnili svoju kontrolnú funkciu.

Ľuboslav Krasňan

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 49326x
Priemerná čítanosť článkov: 2242x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy